Ennå ledige plasser!

Vi har fremdeles ledige plasser på konferansen og ledige rom på konferansehotellet. Meld deg på i dag for å få med dere spennende sesjoner og oppdateringer på det siste innen akuttmedisin!
 Deltakeravgiften på konferansen er kun kr. 3800,- (dagpakke kr. 2200,-)

Beredskapspunkter og Nød-SMS

Beredskap og teknologi henger tett sammen og på årets Skandinavisk Akuttmedisin vil vi se nærmere på dette i en egen sesjon.

Oslo og Akershus er i gang med et spennende prosjekt som omhandler beredskapspunkter i ambulansetjenesten. Her vil både AMK og ambulansetjenesten være representert til å fortelle deg om erfaringene de har gjort seg.

Norsk Folkehjelp vil komme å fortelle om Livreddende utvikling i redningstjenesten. Folkehjelpen har utviklet nye elektroniske hjelpemidler til effektivitet i søk, i tillegg har Frivillige organisasjoners redningsfaglige forum (FORF) kommet med en ny nasjonal veileder for redningstjenesten – Søk etter savnet person på land.

Sesjonen vil også inneholde foredrag om Nød-SMS og kommunikasjonen mellom AMK og personer med tale- og/eller hørselsvansker, i tillegg til Advanced Mobile Location – en forbedret opprinnelsesmarkering for nødsamtaler. Hele det faglige programmet finner du her.

Konferansen har som alltid en stor akuttmedisinsk utstilling. I år vil du møte mange tidligere utstillere, men også flere nye er på plass. Møt dem til en hyggelig prat om det siste innen medisinteknisk utstyr!