Taktisk akuttmedisin

Nye foredragsholdere er lagt ut og flere sesjoner begynner å komme på plass. Nå er det bare detaljer igjen. Blant de absolutt mest spennende sesjonene finner vi årets åpningssesjon, ”Dynamisk trussel – Dynamisk respons”. Her vil sentrale personer fra Sverige, Danmark og Norge fortelle og diskutere om deres erfaringer og virke innen taktisk akuttmedisin. Blant innleggene finner vi blant annet et svært interessant innlegg om helsearbeid i krigssonen fra Professor dr.med Morten Rostrup.
Meld deg på konferansen og delta i diskusjonen!

Abstracts
Det nærmer seg fristen for innlevering av abstract til årets konferanse. Fristen er 10. februar. Det er mulig å sende inn abstract som presenterer en interessant kasuistikk med diskusjon, og abstract som presenterer kvalitetsstudier og vitenskapelige studier. Klikk her for mer informasjon om konkurransen

Early bird
Husk Early bird innen 20. januar kl. 24:00. Fram til denne tiden koster konferansen bare kr. 3200.- for to hele dager med spennende sesjoner og oppdateringer på det siste innen akuttmedisin. Deretter stiger prisen til kr. 3800. Meld deg her i dag!